Telefoneren in XL-formaat

Met de nieuwe amplicomms PowerTel telefoons wordt telefoneren voor mensen met een hoor- of zichtbeperking nu nog comfortabeler. Grote goed leesbare toetsen, een groot scherm, de geschiktheid voor ontvangst met hoortoestellen en de extra luide beltoon, maken de amplicomms toestellen uw eerste keus als het gaat om eenvoudige bediening en gebruikersgemak. Daarnaast onderscheiden de verschillende modellen zich door veel bijzondere functies die de communicatievaardigheden en zelfstandigheid van de gebruiker stimuleren en waarborgen. Enkele telefoons zijn uitgerust met een geïntegreerde noodoproepfunctie en draagbare alarmmelders.

We zijn bijzonder trots op de ontwikkeling van de individueel instelbare hoorprofielen die het mogelijk maken de optimale geluidssterkte en klankfrequentie voor maximaal drie personen op te slaan in de telefoon. Daarmee zijn met één druk op een knop, op ieder moment, de persoonlijke instellingen beschikbaar voor mensen met en zonder hoorproblemen in een huishouding of kantoor.

 

Naast de draadloze of vaste uitvoeringen, bieden ook de mobiele telefoons uit de PowerTel serie een probleemloos gebruik door de vele speciale functies. Niet alleen personen met hoor- en zichtbeperkingen waarderen de eenvoudige bediening, maar iedereen die problemen in heeft in de omgang met de steeds compacter en complexer wordende mobiele telefoons en de kleine toetsen hiervan. Met de Smartphone PowerTel M9000 bieden we een smartphone aan die compatibel is met M4/T4-gehoorapparaten. Het volume en de beltoon kunnen extra luid worden ingesteld, en in geval van het LCD-kleurenscherm type TFT van 4 inch met hoge resolutie kan het Android-interface worden omgeschakeld naar het Comfort-interface. De grote knoppen zijn, voor personen met beperkt zicht, duidelijk leesbaar en, voor personen met beperkte fijne motoriek, gemakkelijk te bedienen.

Een extra luid regelbare meeluistervoorziening, visuele ondersteuning door een rode LED of een extra trilalarm – er zijn veel mogelijkheden voor individuele instellingen, die kunnen worden gebruikt voor aanpassing aan de betreffende gebruiker. 

 

Kwaliteit en service hebben prioriteit

Van het ontwikkelingscentrum en de productiewerkplaatsen, het logistieke centrum tot de amplicomms servicepartners – zetten we ons in voor transparantie en een nauwe samenwerking, om zo een wrijvingsloos verloop van alle processen te waarborgen. Zo kunnen ook spoedbestellingen op tijd worden geleverd. De productontwikkeling, productie en de weg naar de klant zijn onderworpen aan een streng kwaliteitsmanagement.

Onze vakkundige dealers geven u graag persoonlijk advies. In ieder geval is er een telefonische ServiceHotlijn beschikbaar voor zowel dealers als eindklanten. Via dit nummer helpt speciaal geschoold personeel bij eventuele gebruiksproblemen en technische vragen.

 

Bovendien zijn de meeste amplicomms toestellen voorzien van het GGT-zegel. Bij een gebruikerstest van de vereniging voor gerontotechnologie (GGT) ontvingen de draadloze en vaste PowerTel-telefoons een keurmerk met de beoordeling "Goed". Getest werden gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, prijs / prestatieverhouding, evenals speciale functies voor slechthorenden en slechtzienden.