amplicomms – het sterke merk van Audioline

Sinds bijna 25 jaar ontwikkelt de firma Audioline GmbH telecommunicatietoestellen voor consumenten en zakelijke gebruikers, radioapparatuur voor consumenten, babyfoons, kantoorelektronica en accessoires voor mobiele telefonie. Op dit moment hebben meer dan tien miljoen Audioline apparaten hun weg gevonden naar Duitse huishoudingen en kantoren, waar ze zich bewijzen door een eersteklas kwaliteit en lange levensduur.

In ons eigen technologiecentrum in het Verenigd Koninkrijk werken experts doorlopend aan technische ontwikkelingen en moderne, ergonomisch vormgeving van nieuwe, innovatieve producten. Daarbij stellen we ons steeds weer doelen en zorgen we dat onze producten altijd voldoen aan de verwachtingen en wensen van de klant.

De amplicomms productlijn is een resultaat van succesvol onderzoek en ontwikkeling.

Onder het merk amplicomms bieden we een serie zeer speciale telefoons voor slechthorenden, slechtzienden en ouderen. De functies hiervan zijn geheel gericht op de behoeften van personen met audiovisuele beperkingen, wat echter niet uitsluit dat ze in huishoudens en kantoren met normaal en slechthorende personen kunnen worden gebruikt.

Alle modellen uit deze lijn tonen een optimale combinatie van functionaliteit, techniek en vormgeving en bieden onder andere kenmerken als geschiktheid voor hoortoestellen, zeer luide ontvangst en extra luide oproepsignalering.

Keurmerk van de GGT®
(Duitse vereniging voor gerontotechnologie)


Kwaliteit met certificaat en zegel

ggt-logo_600.jpg

Het keurmerk van de GGT® (Duitse vereniging voor gerontotechnologie) geeft consumenten de zekerheid een product te hebben gekocht met een hoge gebruikswaarde, resp. terug te kunnen grijpen op een eersteklas dienstverlening. GGT-keurmerken bevestigen dat producten of diensten voor wat betreft functionaliteit, bedieningsgemak, onderhoud en verzorging bijzonder geschikt zijn.

De gebruiksvriendelijke vormgeving van een product test de GGT praktijkgericht. Zo worden de producten door verschillende gebruikersgroepen in het dagelijks gebruik getest en beoordeeld. Bovendien worden via het landelijke GGT-panel producten uitgeprobeerd. Want wie kan een product beter beoordelen dan de gebruiker zelf? Bij een positief resultaat, het product moet minimaal het cijfer 2,4 (goed) ontvangen, verleent de GGT® (Duitse vereniging voor gerontotechnologie) het GGT-keurmerk.

De criteria

De testcriteria voor een product worden gekozen uit een omvangrijke catalogus. Doorslaggevend zijn bijvoorbeeld: bedieningscomfort – optische indruk – belasting – functionaliteit – afwerking – onderhoud en verzorging – storingsgevoeligheid – krachtsinspanning – therapeutisch nut – veiligheid. Bovendien worden voor elk product op wetenschappelijke basis specifieke criteria gedefinieerd en toegepast.

TÜV-gekeurd

Sinds enkele jaren werkt de GGT in het kader van een samenwerkingsovereenkomst nauw samen met TÜV Rheinland in Keulen. Bij alle producten waaraan bijzondere veiligheidseisen worden gesteld, verwachten we dat een gebruiksvriendelijk product ook door de TÜV is gekeurd. De GGT coördineert deze TÜV-keuring.

De toewijzing

Hebben deze keuringen als resultaat dat een product voldoet aan de criteria voor en eisen aan een gebruiksvriendelijke constructie en gebruiksgemak, wordt de fabrikant het recht verleend het GGT-keurmerk op dit product, op verpakkingen, in documentatie, in presentaties en bij de reclame te gebruiken.